Juhlapalvelut

Korkeakosken Kalastuskeskus Kymijoen rannalla, tarjoaa mainiot tilat majoittumiseen ja kokouksien järjestämiseen. Lisäksi yrityksemme kautta voit järjestää rapu, tai vaikkapa rosvopaisti juhlat. Oma kokkimme pitää huolta juhliesi onnistumisesta.

Varaa ryhmällesi sauna

Kymin rantasauna sijaitsee valtatie 7 varressa aivan Karhulan keskustassa, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kotkan saarelta. Tilat ovat upealla paikalla Kymijoen Korkeakosken rannalla, Karhulan jokipuistossa. Saunan terassilta on suora näkymä jokeen ja voit katsella vaikka lohien hyppelyä vilvoittelun lomassa. Jokirannassa, rantasaunan pihapiirissä on myös laavu jossa voi paistella makkarat, tai keittää pannukahvit. Tilat ovat mitoitettu 12 henkilölle.

Kokous ja sauna

Saunatiloissa voit pitää vaikka kokouksen, sillä varustuksiin kuuluu videotykki ja korkealaatuiset äänentoisto laitteet.

Ruokailu

Tilan vuokraajalla on mahdollisuus tilata ruuat meidän kauttamme, vaikka suoraan paikanpäälle. Katso erillinen saunamenu lista. Rakennuksesta löytyvät myös uuni ja hella, sekä perus ruuanlaitto välineet.

Kalastus

Rantasaunan jokirannalta tapahtuva kalastus on mahdollista erikseen sille kyltein rajatulla alueella. Kalastusalue on varsinaisesti Kotkan kaupungin ylläpitämä soutukalastus alue ja soutukalastusta harjoittavat kalamiehet saavat kalastaa alueella ensisijaisesti. Kun soutaja on poistunut kyltein rajatulta alueelta, niin voidaan hetkeksi keskeytettyä kalastusta jatkaa uudestaan. Saunasta löytyy aina muutama virveli käyttövalmiina. Suuremmista kalatapahtumista kysy tarkemmin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kausijuhlat

Luomme erilaisia tapahtumia sesonkien mukaan. Esimerkiksi rapujuhliin on saatavilla erilliset rapumenut ja vaikkapa kokki tarvittaessa paikalle. Ajankohtaisista tiedotetaan Rantasaunan koti ja Facebook sivuilla.

Juhlapalvelut

Haluatko järjestää juhlat tiloissamme? Kysy apuamme ruuanlaitto ja järjestely asioihin.

Tilojen varaus

Voit tehdä varauksen ja ruokatilauksen soittamalla henkilökunnalle.

Tiedustelut

Tutustu Kymin Rantasaunaan!

Kari Lossi
045 3425199
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.