Personal Coach

Personal Coach perhokalastukseen Kymijoella

Perhokalastus ja koskilla tapahtuva heittokalastus on arvostetuimpia ja haastavimpia kalastusmuotoja. Harrastus kannattaa aloittaa ammattilaisen opastuksella. Coaching sopii myös hiukan asiaan perehtyneelle henkilölle. Oppaillamme on vuosikymmenten kokemus koskikalastuksesta ja siinä käytettävistä välineistä. Personal coach auttaa tasapainoisen välinepaketin rakentamisessa, opettavaa tärkeimmät solmut, kalastustekniikat sekä opastaa perho- sekä viehevalinnoissa.

Meidän Personal Coachimme ovat perhokalastuksen kovanluokan ammattilaisia. Heillä on useiden vuosikymmenten kokemus perhokalastuksesta niin Kymijoelta (kotijoki) kuin muiltakin lohijoilta. Heillä on myös viimeinen tietotaito perhokalastusvälineistä ja eri kalastustekniikoista.

Henkilökohtaiset perhokalastusvalmentajamme toimivat valitsemallanne Kymijoen jokialueella. Alueisiin kuuluvat mereen rajoittuva Langinkosken perhokalastusalue, kuvan kaunis Hinttulankoski, Siikakosken koskialue ja Ruhavuolle

Saatavuus Läpi vuoden
Sesongit Lohi 1.7 – 31.12
  Meritaimen 15.3. – 30.6 ja 1.10.- 31.12
  Kirjolohi Istutusten mukaan (yleensä ajoittuu kevääseen ja alku kesään)
Kesto 6 h
Hinta 520 € alv. 0 %
Lisätunti 90 €/h alv. 0 %

Kurssin hinta pitää sisällään opetuksessa tarvittavat kalastusvälineet, kalastusluvat joelle, kahluu varusteet ja kalastusvalmentajan.

Ota yhteyttä Kymi Fishingiin ja tehdään sinunkin kalastustapahtumasta unohtumaton kokemus.