Soutukalastus

Soutukalastus Kymijoella

Kymijoen Korkeakosken haara on mahdollisesti Suomen saalisvarmin lohen ja meritaimenen kalastuspaikka. Soutukalastuksen kulta-aikaa on maaliskuun lopun ja kesäkuun alun välinen aika, jolloin saaliit ovat usein päätä huimaavia. Keväällä tavoitteena on saada suuri ja kirkas meritaimen siiman päähän. Elokuussa alkaa lohen sesonki ja sitä jatkuu aina lokakuulle asti. Loppusyksyyn mentäessä kohdekala on jälleen kirkas syönnökselle nouseva taimen. Kymi Fishingillä on Korkeakosken soutualueen rannalla viihtyisä laavu ja samassa yhteydessä upea Kymin Rantasauna, jossa voi ottaa löylyt, tai pitää palaverin päivän päätteeksi.

Erityisen suositeltavaa suotukalastus on huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana, jolloin koko soutualue on privaatti käytössä ja saaliit sen mukaiset, sekä lokakuussa, jolloin soutualueen kuumin alue Gunnarin suora on yksityiskäytössä.

Saatavuus Koko vuosi (säävaraus)
Sesongit Lohi 1.8 – 31.12
  Meritaimen 1.1. – 15.6 ja 1.10.- 31.12
  Siika 1.10 – 31.12
  Kirjolohi Istutusten mukaan (yleensä ajoittuu kevääseen ja alku kesään)
Osallistujamäärä 2 hlöä +  opas/ vene
Kesto 6 h / päivä
Hinta 520 € alv. 0 %
Lisätunti 90 €/ h alv. 0 %

Paketti sisältää kalastusoppaan palvelut, kalastusluvat joelle, kalastusvälineet, kelluntahaalarit ja pannukahvit laavulla. Kysy meiltä lisää ruokailun ja majoituksen järjestämisestä.

Ota yhteyttä Kymi Fishingiin ja tehdään sinunkin kalastustapahtumasta unohtumaton kokemus!