Eskimo Grand Open 4.5.2017

Eskimo Open on vuosittain järjestettävä lämminhenkinen kalastustapahtuma, Kymijoen Siikakoskella. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja kullekin päivälle otetaan max. 60 henkilöä yhtä aikaa. Grand open päivän aikana kalan tulo on usein päätä huimaavaa. Siikakoski on Eskimo Openin aikaan yksityiskäytössä, vain tapahtumassa mukana oleville kalastajille. Ennen tapahtumaa jokeen istutetaan runsaasti 1,5-3 kg kirjolohia.

 

Eskimo Open 5.5.2017

Eskimo Open on vuosittain järjestettävä lämminhenkinen kalastustapahtuma, Kymijoen Siikakoskella. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja kullekin päivälle otetaan max. 60 henkilöä yhtä aikaa.

 

Eskimo Open Kalastuskilpailu 6.5.2017

Kotkan Perhokalastajat ry ja Kymifishing Oy järjestävät enemmän tai vähemmän kilpailuhenkisille ihmisille jo perinteiseksi muodostuneen kalastuskilpailun Kymijoen Siikakosken alueella. Alueelle istutetaan viikon aikana vähintään 2200 kg kirjolohta saalisvarmuuden parantamiseksi. Tänä vuonna kilpailut järjestetään yhtenä päivänä ja molemmissa sarjoissa on sallittu sekä virveli ja perhokalastus. Tarkemmat tiedot ja säännöt ilmestyvät lähipäivänä Kymifishingin kotisivuille. http://www.kymifishing.fi/kalastuspaketit/erikoispaketit